Typer av fransförlängning

Typer av fransförlängning

Det finns fler typer av fransar som man kan sätta fast på ögonen för att förstärka intrycket av ögonfransarna och därmed lyfta fram dina ögon på ett så vackert sätt som möjligt. Men vad är det för skillnad på fransar för flares och för volume? Eller vad är skillnaden på singelfransar och lösögonfransar? De fransalternativ som du kan välja på är:

  • Single - Vilket är en frans liknande de dina naturliga ögonfransar.
  • Volume - Vilket är två eller flera fransar som går ihop i en fästpunkt och fästes i en naturlig ögonfrans.
  • Flares - Vilket även kallas cluster vilket är flera fransar som fästes på flera egna ögonfransar.
  • Lösögonfransar - Vilket är en hel rad av fransar som fästes i ett stycke mot ögonlocket.

Singelfransar - Single Lashes

Singelfransar - Single Lashes

Single lashes eller singelfransar är en lösfrans som fästes vid en naturlig frans. Detta är de mest tidsödande sättet att göra en fransförlängning men det som ser mest naturligt ut. Om du ska börja göra fransförlängningar så är de singelfransar som du ska börja med.

Volymfransar - Volume Lashes

Volymfransar - Volume Lashes

Volumfransar eller volume lashes kallas även Russian lashes eftersom de härstammar därifrån. Volumfransarna finns i 2D ända upp till 8D där siffran betecknar antalet fransar som sitter ihop till en enda fästpunkt. Vid en volymfransfärlängning så fäster man en volymfrans till en enda naturlig frans vilket gör att volymfransen kan växa naturligt med den egna fransen.

Flares - Cluster

Flares - Cluster

Flares eller culsterfransar är ett knippe fransar som sitter ihop i en klump i ena änden. Skillnaden mellan flares och volume är att ett knippe flarefransar fäster man i fler naturliga fransar vilket ofta ger upphov till fula limklumpar vid infästningen. Dessutom kommer dina egna naturliga fransar växa olika snabbt vilket innebär att de kommer dra i varandra och lossnar därför lättare.

Lösögonfransar

Lösögonfransar

Lösögonfransar är en hel rad av fransar som fästes direkt mot ögonlocket där de vanliga fransarna sitter fast. Lösögonfransarna finns i många olika storlekar, tätheter och längder. De finns dessutom många lösögonfransar som är färgade och även de som har extremt långa fransar.


Fransar & Fransförlängning kan fixas hos

Allt intressant om fransförlängningar

Här finner du mycket intressant information och relevant fakta om ögonfransförlängning men också en del kul och lustiga saker om lösögonfransar och äkta ögonfransar.Meny - Fransförlängning
Till förstasidan på www.fransförlängning.seHögst upp på sidan om ögonfransförlängningLängst ned på sidan om fransförlängning
Typ av fransInnan & EfterSM i fransarNyheter