Bästa om Fransförlängning

Bäst på fransförlängning

Det finns många skönhetssalongar dit man kan vända sig om man behöver hjälp med att fixa fantastiskt fina fransförlängningar och här kommer de allra bästa salongerna i landet att listas.

Tänk på att det finns många olika längder, täthet och curl som man kan vända på ögonfransarna så det är inte alltid lätt att jämföra priset på ögonfransförlängningarna.

Bästa skönhetsalonger för fransförlängningar

Här får du tips på vad du ska kontrollera, fundera på och bestämma för att få snygga ögonfransar på ett säkert sätt som sitter kvar länge.

Att välja rätt fransar

Något som du ska tänka på när du väljer rätt och för dig passande fransförlängning är:

    Att välja rätt fransar
  • Bestäm först hur långa ögonfransar du vill ha. Det finns vissa som vill har riktigt långa, 20-40 mm men börja med 10-15 första gången för det är långt.
  • Fundera på vilken tjocklek som ni vill ha på fransarna som används vi fransförlängningen. Upp till 0.4 mm används med tipset är att ta 0.2 mm första gången.
  • Tänk på vilket curl eller böjning du vill att ögonfransarna ska ha. Det finns upp till 90° men rekommendationen är att börja med 20-30° curl.
  • Undersök flera skönhetssalonger i närområdet och läs vilka omdömen de har fått. Använd också dina kontakter för att höra var de går och gör sina ögon.
  • Om du ser några riktigt vackra ögon på stan kan du alltid fråga var hon gjort fransförlängningen. Hon kommer ta det som en komplimang.
Prioritet Fransföretag Kommentar

1

Ruus Lashexpert Karin Ruus tog hem SM i klassisk fransförlängning 2016.

2

Emmas Skönhet Emma Klasson vann de eftertraktade guldet i Volymfransförlängning år 2016.

3

Beautylounge STHLM Elisabeth Bexter på Beautylounge vann två olika klasser i SM i fransförlängning 2017.

4

Sleeping Beauty På Sleeping Beauty kan du få hjälp av SM vinnaren i fransförlängningens juniorklass, Angelica Hermansson.

Andra som är bra på fransförlängningar

Du kan också ta kontakt med andra skönhetssalonger som erbjuder fransförlängningar i utlandet för att fixa ögonfransarna. I vissa länder är det mycket billigare än i Sverige men tänk på att det är inte ovanligt med besvär när fel lim används. Dessutom kan de vara svårt att få en påfyllning av ögonfransar.

Oftast är det bättre att fixa ögonfransförlängning i Sverige om det uppstår några problem och dessutom skapar du arbetstillfällen i landet vilket är bra för dig påsikt.


Fransar & Fransförlängning kan fixas hos

Allt intressant om fransförlängningar

Här finner du mycket intressant information och relevant fakta om ögonfransförlängning men också en del kul och lustiga saker om lösögonfransar och äkta ögonfransar.Meny - Fransförlängning
Till förstasidan på www.fransförlängning.seHögst upp på sidan om ögonfransförlängningLängst ned på sidan om fransförlängning
Typ av fransInnan & EfterSM i fransarNyheter